About me...


Carme Magem

 

“El collage m’atreu poderosament, em sedueix, em diverteix i m’ofereix constant sorpresa dins del procés creatiu. Fa que una imatge coneguda pugui tenir mil lectures diferents i suggerir emocions insòlites.”

“M’agrada pensar que la meva obra transmet harmonia, una dosi de descans i de plaer pels sentits, un espai on la ment pugui viatjar a racons guardats en la memòria i descobrir-hi una nova vida, nous colors i nova llum.”

Carme Magem

Artísta

Carme Magem Prat neix a St. Vicenç de Castellet (Barcelona). La seva formació artística comença ben aviat al Cercle Artístic de Manresa, alhora que cursa estudis universitaris de llevadora, que és la seva professió des de 1981. Mentrestant continua la seva formació artística a Sabadell i posteriorment a l’Escola Municipal d’Art de Sant Cugat del Vallès, on viu des de l’any 1994.

Mentre segueix amb la seva activitat professional en el món de la sanitat, va avançant en el món artístic i exposa a galeries de Barcelona, Vitòria, Lleida, Granollers, Terrassa, Sabadell, Sevilla i Oman, als Emirats Àrabs, entre d’altres. També participa a prestigioses fires internacional com St-Art a Strasburg, Salon des Antiquaries a Nancy, Lille Art Fair i Abu Dhabi Art Fair.

Durant molt temps treballa principalment l’oli i el dibuix i des de fa més de 10 anys s’introdueix en el collage i combina en les seves obres aquesta tècnica amb la pintura a l’oli. Actualment segueix aprofundint i evolucionant en aquesta tècnica i la utilitza en diverses temàtiques: paisatge urbà, figura i molt especialment, el retrat. N’ ha realitzat múltiples obres tant per encàrrecs particulars com de personatges mítics del món del cinema o de l’art o versions de clàssics com “la jove de la perla”.

Correu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telèfon: (+34) 616 437 999

 

Irene Carlos i Núria Vicenç IMG_0841 IMG_0201 Pawel IMG_7521 IMG_7527 IMG_6500 2013-08-31 18.16.14 Ona Judith Marcel i Carlota